Hel natts sömn!

Slutligen så har Alfred nannat en hel natt i sträck, tjohooo! Man hörde små ljud från honom några gånger, men så fort man lade en hand på honom så somnade han om igen och han suktade inte alls efter käk. Får se om det var en engångsföreteelse eller om han faktiskt tröttnat på att amma (sen ett tag tillbaka vill han aldrig amma dagtid). Hade ju varit väldans smidigt om han frivilligt lade av så man inte behöver ha värsta processen för att sluta senare. Hade iofs inte tänkt sluta nu men vill han sluta så får han ju göra det (ganska skönt att sluta isf måste jag medge, även om jag tänkte fortsätta lite längre p.g.a. hälsofördelarna).

Nedan foton på Alfred då han badar i trädgården. Fick några bilder då han inte såg bedrövad ut i alla fall, för han gillade inte alls detta :p .

IMG_0991 IMG_0994

This entry was posted in 2013, Alfred, Alfreds utveckling, Juli 2013. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *