Tillbaks i Malmö

Är sedan en tid tillbaks i Malmö. Det hade varit 37 grader inomhus som max då vi var på landet, enligt minnet på termometern.Luften i lägenheten var inte skön, kan jag säga. Hoppas verkligen att detta blir den sista sommaren i lägenheten…

Vi har inte sovit bra i värmen, så har gått upp runt 11-tiden, bläää. Idag så vaknade jag dock av en hungrig kille vid halv 7 tiden och såg att det ösregnade, naaaaaaajs 😀 . Alfred somnade snabbt igen, men jag drog mig upp, njöt av den friska luften och hade en ovanlig stund av egentid då jag läste en bok. Det kommer nog kosta på i trötthet sen, men men, skönt att inte sova bort hela den delen av dagen som jag gillar bäst.

Och så ett litet foto av Alfred nedan då han pysslar med ett av sina huvudsakliga intressen: att gå runt möbler. Övriga intressen är att få tag i saker och riva ner dom (om han är på humör så undersöker han även dessa prylar noggrant, annars så är det kvantitet som gäller för nedrivningen…) alternativt bita på stationära saker (gärna något som aldrig någonsin blivit dammat, typ en dörrstopp eller vriddelen på elementet), lyssna på och digga till musik eller krypa till delar av lägenheten där han inte får vara. Mycket spring i benen och kli i tänderna!

DSC_0839

This entry was posted in 2013, Alfred, Juli 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Tillbaks i Malmö

  1. Päronet says:

    Ja det gäller att hålla koll på tillvaron redan från början och snart tid igen att hjälpa moffar med detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *