Sjukt

Stackars maken har varit rejält däckad nu under några dagar och har legat helt utslagen på sängen (han orkade inte ens se på TV eller spela dator, det är definitionen av att min make är riktigt sjuk :p ) . Så jag har varit hemma och tagit hand om en livlig kille, en inte-så-livlig kille, hushållet och jobbet via distans. Pust! Men men, det kunde varit värre – bävar för den dagen då alla är magsjuka och man i dimman måste ta hand om en stackars magsjuk småtting. Brrr. Nu har Jimmy varit hos läkaren så nu har det (nog) vänt 🙂 .

Så ikväll såg vi på TV. Lyxfällan. Dock inte avsnittet som gick just idag, ligger lite efter, men det var det värsta paret jag nånsin sett i lyxfällan – på tal om sjukt :p . Ibland blir jag lite rädd över hur många WT:s det finns med noll moral. Hoppas att inte Alfred börjar hänga med sådana typer. Man får hoppas att man som förälder har någon påverkan på honom. Tyvärr tror jag inte att man som förälder är den som har störst påverkan på en individ, men en viss influens hoppas man ju kunna ge.

Nåväl, idag hade jag en viss inverkan på honom då han faktiskt kunde ligga ner en liten stund och få ansiktsmassage, det verkade han gilla 🙂 (fast han behövde ju leka med en colaflaska samtidigt). Ooops här pratar jag om WT:s och så kör jag en WT-outfit själv, hehe 😉 .

DSC_1008

Men för det mesta var det full fart, och klättrande upp på diverse saker.

DSC_1002

This entry was posted in 2013, Alfred, Oktober 2013. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *