Som ett brev på posten…

…babycafé förra veckan, förkylning nu :p .

Stackars liten snörvlar och blir helt förtvivlad då han ska sova och inte kan andas bra. Det känns lite som en flashback från hans nyföddhetstid- man går runt och bär och vaggar en skrikande Alfred som inte vill sova (fast han är liiiite tyngre att bära på nu).

Dessutom har han fått helt fel på dygnsrytmen då vi varit iväg på en hel del aktiviteter på sistone då han antingen missat sovtiden eller varit så mycket uppe i varv att han inte kunnat sova. Så den härliga somna-klockan-8-rytmen som han fick för ca en månad sen hade redan börjat krackelera lite, och med en förkylning på det så…

DSC_1591

Snörvlig nattstökare som inte vill sova

This entry was posted in 2013, Alfred, November 2013. Bookmark the permalink.

3 Responses to Som ett brev på posten…

  1. Päronet says:

    Ja förkylningar är svåra att värja sig mot i hans ålder,ja även som vuxen. Enda trösten är att de ger med sig efter något dygn men dygnen blir besvärliga eftersom sömnen blir lidande. Det käcka tillropet ” Det går snart över ” är det enda vi kan erbjuda som hjälp.

  2. Päronet says:

    Enda tipset som kan lindra är att lägga några böcker under sängbenen vid huvudändan av Alfreds säng så att han lutar uppåt när han ligger vilket i viss mån minskar nästäppan.

  3. Karin says:

    Jo, nattningen tar sin tid. Tyvärr sover han ju inte i en egen säng så huvudändan går inte att höja 🙁 . Tror han blir gladare med en morfar på plats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *