Dåliga dagar (gnäll gnäll)…

Har haft två riktigt dåliga dagar då det mesta varit tråkigt, ledsamt eller gått fel, måste vara någon sorts rekord på stora och små saker som är negativa. Nu försöker jag att inte gnälla så mycket i min blogg, då jag själv inte gillar gnäll. Så är man känslig mot gnäll kan man ju hoppa över detta…

Skriver ner några negativa grejjor (stora som små…) i punktform  i en förhoppning att få bort negativismen så det händer lite positivt istället:

På tisdagen var jag på farmors begravning. Begravning är ju alltid ledsamt. Dessutom är jag en sån sentimental sak som gråter jättelätt vilket gör det hela ännu jobbigare.

Åkte runt med päronen och kollade in områden där vi skulle kunna tänka oss att bo någon gång. Jag tyckte alla vi kollade på såg jättetrista ut, vilket var en besvikelse. Dock visar sig kanske inte skåne ifrån sin bästa sida så här års…

Päronen lämpade av mig på en tågstation. Missade såklart precis ett tåg, så jag gick omkring i blåsten och kylan i en halvtimme.

Väl hemma hade jag ont i huvudet och var trött. Det enda jag pallade göra var att se lite hjärndöd TV, vilket det för en gångs skull inte gick något av…

Tänkte att jag skulle unna mig en grogg för att kvickna till lite, men den fick jag bara halsbränna av.

Så jag segade till mer och mer, så beslutade mig för att gå och lägga mig. Precis då jag skulle hoppa ner i sängen fick jag ryggskott.

Detta bisarrt ömma ryggskott gjorde att jag inte kunde sova, trots smärtstillande.

Och detta resulterade i att jag var dödstrött på morgonen.

Var hos tandläkaren på morgonen. Var en surkärring till receptionist som sa att “tandvårdscheck kunde man bara få en gång om året och inte en gång per år, isåfall hade alla gått till tandläkaren den 1 januari”. Jag förstod inte riktigt hennes logik och språkval och då skällde hon ut mig för att jag inte läst igenom försäkringskassans papper om detta och att andra människor visste hur detta funkade. Så hade jag väntat med att gå till tandläkaren till lite senare på året hade det blivit 300 kr billigare – jag var ändå bara på årlig kontroll så det hade kunnat vänta. Dessutom hade jag sparat in på en utskällning.

Labbade på jobbet, och lyckades spilla okänd toxisk vätska samt RNA (som vi har ytterst lite material av) på mig.

Fick data från ett projekt, som vi har kört “sista körningen” av ett antal gånger och som verkligen borde vara klart så jag kan börja jobba med det. Men nej, det såg inte alls bra ut…

Så jag jobbade på med detta rätt länge och gick sen till bussen. Som inte kom. Så fick gå till en annan busshållplats. Väntade på bussen länge där. Det var snöblandat regn och kallt. Efter en lång stund kom bussen. Som körde förbi. Efter 40 minuters väntan på en bussjävel kom tillslut en som plockade upp mig.

Nog med gnäll nu, nu hoppas jag på en vändning!

Blev iallafall på bättre humör av den gulliga bilden på min dags-kalender på jobbet. Söta valpar gör mig alltid på bra humör! Kanske man får en sån här sötis IRL i framtiden?

dsc00170

This entry was posted in Februari 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *