Author:
• Thursday, November 21st, 2013

Tidigare i veckan var vi på ett lite försenat 1-års besök på BVC. Vår gamla BVC-“tant” (yngre än mig så tant är ju nog lite fel att säga :p), som jag tyckte var jättebra, hade slutat. Så det var dags för en ny – hon var jättetrevlig hon med så det var ju bra. Förra gången, på Alfreds egentliga 1-årsbesök, så var det en vikarie som inte hade alla hästar hemma så vi fick helt enkelt göra om besöket.  Nu vägde Alfred 10,84 kg och var 80 cm lång. På medelkurvan på vikt och +1 på längd.

I samband med besöket gick jag på en barnvagnspromenad, tre kvart före och tre kvart efter. Alfred brukar alltid protestera högljutt mot att vara i vagnen, men nu var han lugn.  Kan bero på att det inte var soligt och varmt ute, då går det bättre. Men det var en skön höstdag, och det var SÅÅÅ skönt att gå ut på barnvagnspromenad. Jag älskar barnvagnspromenader och saknar dom verkligen, men oftast är han alldeles för tvär för att det ska funka. Folk på stan måste tro att jag har rövat bort honom eller något som han brukar ha sig i vagnen :p.

DSC_1638Ovanlig syn: glad Alfred i barnvagn

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply