Alfred 17 månader

17 månader idag!

Det har hänt mycket med förståelsen på sistone, då han vet vad många saker är för något och förstår mycket som man säger till honom att göra. Han är ordningsam! Han vill hjälpa till med allting, speciellt dammsugning. Har man tagit en tekopp ska den till diskbänken om man druckit klart. Om han plockar upp något litet på golvet som man säger “det är skräp” om så rusar han till papperskorgen. Han tycker att mer och mer saker blir intressanta, så nu sitter han mycket oftare ner och “pysslar” med saker – som synes på bilden nedan. Och han gillar att kolla ut genom fönstret (på landet, hos oss finns inget att se på), roligast att se är bilar och andra fordon samt även katter. Han blir mer och mer kramig och pussig av sig 🙂 , och man ser även mer och mer känslor hos honom – från bottenlös sorg (får inte dammsuga) till fnittrande glädje (får dammsuga!). Och just nu har han en hel arme av tänder på väg upp, så nog kan man bli grinig av det ibland.

DSC_1182 DSC_1183

This entry was posted in 2014, Alfred, Alfred fyller månad, Mars 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *