Alfred 20 månader

Egentligen är det inga super-förändringar mellan månad till månad nu, men det har ju blivit en stor förändring i Alfreds liv att han har flyttat till hus. Han verkar gilla det, kul med mer yta att springa runt på (och att springa efter grannens katt…), och med en massa fönster att spana ut genom. Och det blir fler rundor ute i naturen (bara några minuter bort med bil), som här nedan.

DSC_0439

Nu då det händer så mycket så tar dock nattningarna en halv evighet :/ . Mycket nya intryck. Bl.a. så besökte vi förskolan där han ska börja. Den verkade jättebra och han tyckte det var kul att hänga där, och han gick runt och höll frökens hand. Just tar folk i händerna och drar runt med dom är något han har gjort mycket på sistone.

Han är en glad kille, men han kan bli ledsen över vad som helst hur många gånger som helst per dag nu :p . Det går iofs snabbt över. Slår han sig på något så pekar han på det och säger argt AJAJAJAJAJ!

 

This entry was posted in 2014, Alfred, Alfred fyller månad, Juni 2014. Bookmark the permalink.

1 Response to Alfred 20 månader

  1. Päronet says:

    Stor kram till vår skogsmulle på 20 månadersdagen.
    Mommo och Momffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *