Fredag 22 Juni uppdaterad

Klockan är 6 på morgonen på lördagen och jag sitter här i allrummet med mitt kaffe. Jag får nog ha lite koffein-avgiftning då jag kommer hem sen…fast kaffet här är himla gott, och då har jag ändå inte smakat på Starbuckskaffe än. Starbucks kommer ju från Seattle så finns Starbucks överallt.

Annars har det inte hänt så mycket nytt under fredagen. Sista dagen på bioinformatik-kursen. Har varit en bra kurs. Fått mer insikt av vad bioinformatik är och lärt mig mer om bakgrunden hur en massa databassökningar (BLAST m.m) går till, mycket om sannoliketer.

Slöat lite på rummet och sitter nere i sofforna och skriver. Kom precis förbi en filur och pratade med mig en stund, amerikaner är ju gaaanska annorlunda än svenskar, hur många som helst som bara kommit förbi och pratar eller frågar om jag vill ha hjälp att hitta vägen då jag sett vilsen ut. Men det är trevligt, inte direkt så att svenskar brukar fråga okända på bussen/stan/universitetsområdet om de vill ha hjälp att hitta vägen…Sen har jag ju frågat massor med folk om vägen hit och dit och de är alltid hjälpsamma. Dessutom förstår jag amerikansk engelska bättre än vad jag trodde; innan trodde jag bara det var brittisk engelska som jag förstod men amerikansk går lika bra att förstå..var nog den västindiska engelskan som gjorde att jag trodde det, för den fattade man knappt någonting av…

Nu sitter jag och klurar på vad jag ska välja att göra på min enda lediga dag (söndagen)..Mycket att välja på men lite tid…Verkar som det ska regna och vara 15 grader så. Men jag hade ju tagit med mig ett paraply till resan, är det inte så som det aldrig regnar? Så det kanske blir helt ok väder då ändå 😉 ? Jag som inte har någon jacka (förutom kavaj) med mig…

Hoppas midsommar i Sverige varit trevlig. Jag var lite svensk och käkade en ask Läkerol saltlakrits (medtagit hemmaifrån, de har mkt här men inte Läkerol), annars är det här väl den lugnaste midsommaren sen jag körde friidrottspass på midsommrarna för sisådär 10-12 år sen…(inte för att midsommarna sen dess varit så super-röjiga heller, men något mer än en ask läkerol bör det väl har varit…)

This entry was posted in Seattle, USA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *