Author:
• Friday, December 12th, 2014

Är just nu iväg på jobbresa i London. Själva mötet har varit bra och lärorikt, och funkat trots jag är tokförkyld. Dock är jag verkligen inte alls lika förtjust i stan som jag var då jag hängde här tidigare (12 år sen senast). Sen dess har jag ju besökt en massa andra storstäder, som är mycket trevligare och vackrare. Det är bara en sak som är samma jämfört med 12 år sen – jag flydde ut strax efter jag gått in på Hamleys (en leksaksaffär – det trodde jag skulle vara annorlunda nu då jag har barn, men man blir fortfarande helt matt av det stället. Tacka vet jag FAO Schwartz i NY istället). Och då jag var inne på Topshop, huga vilket skränigt ställe. Det märks att man blivit gammal 😉 .

Lite foton från julpyntat London:

DSC00776 DSC00763 DSC00762 DSC00759

Lego-renar. Coolt!

DSC00752

DSC00750

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Maria 

    haha märkte samma sak inne på topshop. Ville bara ut därifrån och där har man jobbat ..

  2. 2
    Karin 

    Skönt att höra att man inte är ensam om den känslan! Jag ville se hur det såg ut på 2 below zero (hade ju ändrats rätt mycket sen sist) men sen bara rusade jag uppför rulltrapporna och ut igen :p

Leave a Reply