Nattning

Lite foton från Alfreds nattning. Han är inte den mest lätt-nattade, även om det gått bättre sen vi slutade med lunchsovet. Nu somnar han runt 8-tiden. Jimmy är vanligtvis nattningsansvarig. Han brukar sitta i läsfåtöljen och läsa för Alfred. Alfred gillar “Kor”, som var WWFs medlemsbok för några år sen (mycket fin bok, kankse lite otippad barnbok dock). En bra nattningskväll så lägger han sig frivilligt i sängen, håller handen, och somnar sen kramande sin IKEA-lampa. En sämre nattningskväll så springer han runt några kilometer på ovanvåningen och blir jättearg då han läggs i sängen :p . Under tiden som Jimmy nattar så städar jag på bottenvåningen, rätt så smidigt tycker jag för då har man en städstundsrutin varje dag. Det går liksom inte att ha oordning på bottenvåningen då man har en helt öppen planlösning. Rutiner, rutiner, mycket viktigt i småbarns/heltidsarbetes-vardagen då det är svårt att hinna med allt.

DSC01073 DSC01074 DSC01075 DSC01076

 

This entry was posted in 2015, Alfred, Januari 2015. Bookmark the permalink.

1 Response to Nattning

  1. Päronet says:

    Ja det verkar till att vara intressant läsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *