Malmötur

På lördagen åkte vi in en heldag till Malmö, där vi hade en del ärenden runt våra gamla hoods (det börjar mer och mer kännas som att det var i ett annat liv som man bodde där). Vi spanade fåglar och blommor. Sen gick vi till Hansa där Alfred och Jimmy åkte rulltrappa 57 ggr. Vi gick vidare till GA torg, där Alfred sprang runt och gick runt fontänen.

DSC_0131

Sen gick vi till kyrkogården och kollade de vackra blå blommorna (en kompis till mig berättade vad de hette, men det har jag redan glömt :p), bästa vårtecknet.

DSC_0132

Efter detta gick vi till Caroli, där vi käkade på Ricemarket. God buffe och Alfred tyckte det var mycket kul att käka på restaurang. Han åt två saker: en himla massa vårrullar och en himla massa konserverade klementiner. Den friterade bananen vägrade han dock ens smaka på, när gick han miste om något som jag tror han hade gillat (han har mycket förutfattade meningar om mat, men det har väl de flesta ongar). Lite foto (svårt ta någon vettig bild på Alfred :p):

DSC_1343 DSC_1341 DSC_1340 DSC_1333 DSC_1331

Jag skötte inköpen medan Alfred sprang runt som en tok på Caroli och Jimmy fick jaga honom. Jimmy var mycket trött efter detta motionspass :p . Sen åkte vi hem, hängde med grannarna och grannkidsen någon timme, och sen hjälpte Alfred till att montera den nyinköpta Espressomaskinen. Sen var han tröööött och somnade redan halv 8! Så nu är det Earth Hour och sushi!

 

 


2 Responses to “Malmötur”

  • Päronet Says:

    Rulltrappor är alltid ongarnas förtjusning, äta i nya miljöer spännande och motion för mamma och pappa bra. Verkar till att ha varit en nyttig och lärorik utflykt.

  • Karin Says:

    Jo det var kul 🙂

Leave a Reply