Röd tröja

Rött är Alfreds favoritfärg. Han vill att vi ska köpa en röd bil och flytta till ett rött hus 😉 . Han har länge önskat sig en röd tröja. På sistone har även kravet “med tryck” tillkommit. Det visade sig vara en ganska så svår uppgift. Det vimlar inte av röda tröjor för barn, inte ens på tjejavdelningen. Men nu i helgen kom jag över en röd tröja med tryck (på rea dessutom!). Nöjd kille, även om det inte ser ut så på fotot nedan.

DSC03367

Ber man honom le för foton så blir det alltid lite onaturliga miner, som nedan :p . Jag tar ju mest foton på honom då han hittar på saker, så han är inte så drillad på att vara fotogenisk.

DSC03366 DSC03362DSC03364

Överhuvudtaget så har han börjat komma med mycket åsikter då det gäller kläder. Helst ska det vara rött, men med tanke på att vi knappt har ett rött plagg hemma så får andra färger funka. Smala ränder går inte – det är bara pyjamas som har det. Jeans – nej tack, det är obekvämt. Korta armar går inte an (det blir intressant att se hur det går i sommar). För tjocka tröjor går inte heller. Och jag antar det bara kommer bli värre med kraven på kläder :p.


Leave a Reply