Långfärd

Alfred åkte på sin första riktigt långa tur i bil, då vi åkte till Stockholm. Det gick verkligen över förväntan! Han var jätteduktig 🙂 . Klagade inget alls, åt bra, kissade då vi hade pauser (vi behövde inte panikstanna en enda gång för att han var kissnödig!), och var allmänt glad. Det kan ha lite att göra med den nya grejjen att sitta framåtvänd. Vi åkte tidigt och tänkte sätta honom sovande i bilen med pyjamas, men han vaknade tidigt han med och var exalterad. Det var mysigt att åka iväg tidigt på morgonen då vägarna var nästan tomma.

DSC_0004

En annan nymodighet var att han har fått lurar till sin platta. I favoritfärgen rött. Så de var omtyckta, och jag tyckte det var rätt skönt att slippa höra barnprogram :p . Nu ser han mycket på Bing, som är en gullig tecknad serie om en kanin. Men han såg nog bara på plattan 1 timme av hela turen, sen var han nöjd.

DSC_0005

Jimmy spenderade lång tid dagen innan med att feja på bilen, så den var grann både utanpå och inuti (sen så satt ju jag och Alfred där bak, så det kanske inte höll så länge :p).

DSC_0020

Lunchdags. Frittar går alltid hem.

DSC_0034

 

This entry was posted in 2016, Alfred, Maj 2016. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *