SegRäkan

Igår var jag på Mvc och gjorde hinnsvepning. Fast än så länge verkar Räkan inte bry sig om det :p . Imorgon börjar graviditetsvecka 42… Jag hoppas att han är lika chillad sen då han väl kommit ut.  Efter Mvc så käkade vi nomnom-lunch på Ihsiri igen.

DSC_0494

Sen inhandlade vi en ny kontorsstol, och kvällen avslutades av att se filmen Nightcrawler. Mycket bra film, men man blev rätt stressad och fick avsmak av att se filmen, så kanske skrämde stresshormonerna Räkan :p . Får bli romantisk komedi ikväll istället, hehe.

Hinnsvepning kan ta upp till 2 dygn innan den ger effekt, men jag var ändå rätt så irriterad då jag vaknade och inget hade hänt :p . Sen satte jag mig för att se OS-sammandraget kl 8. Då blev jag ännu mer irriterad – jäkla tv3! De säger ju hur allt går med en gång i introt – de kunde ju ha låtit en kolla själv t.ex. de två minuter som simningen tar istället för att köra en spoiler, eller tror de att alla är uppe mitt i natten och kollar live :p? Lite PMS varning på en nu då man är så överjäst, hehe.

Well, dags att kolla igenom dagens att-göra lista! En tur till tippen och lite trädgårdsfix står bl.a. på listan. Blir jag helt överjäst så kommer vi (dvs Jimmy) t.o.m. hinna sy upp gardinerna (det var ju bara något år sen vi satte upp dom)! Alltid nåt.

 

This entry was posted in 2016, Augusti 2016, Viktors tid som Räkan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *