Viktor 2 månader

Idag blir Viktor 2 månader. Dock känns han äldre – det känns som att han funnits länge i vårt liv, plus då faktumet att han har kläder i storlek 4-6 månader :p .

På sistone har han börjat ge en helt annan respons och det är härligt. Han avfyrar leenden då man tittar på honom. Han ”pratar” även mycket, då han ger ifrån sig diverse läten. Han skriker sällan, då han grymtar istället om det är något. Man skulle tro att han är en liten minigris 😉 . Han är en glad liten kille – han är nästan bara sur då han är trött och precis ska somna. Det är en skön kontrast att få en liten bebis då man har en snart-4åring hemma. Inget ont om 4-åringen, men ständigt glad är inget som man kan kalla honom för just nu. Men lillebror får många kramar och Alfred säger att han är ”världens bästa lillebror” 🙂 .

Annars är det bra med Viktor – mycket input, mycket output, och fortfarande god sömn (halleluja) – även om han är vaken betydligt mer nu än innan så är det än så länge på dagtid. Han vill gärna vara med på saker – det känns ju lite taskigt att ha honom på golvet då vi tre äter middag, och det tycker Viktor med, så han klagar tills han blir upplyft och får ligga i famnen.

DSC_0788

DSC_0793

DSC_0820 DSC_0822

This entry was posted in 2016, Oktober 2016, Viktor, Viktor fyller månad. Bookmark the permalink.

2 Responses to Viktor 2 månader

  1. Maria says:

    Grattis på 2månadersdagen! ?

  2. Karin says:

    Viktor tackar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *