Herr Nilsson

Som jag skrev i inlägget igår så är Herr Nilsson en apa som bor på förskolan, men på helgerna känner han sig ensam, så han följer med ett barn hem varje helg. Härlig timing att han fick följa med på Alfreds födelsedagshelg 😉 – På måndagen fick Alfred berätta vad Herr Nilsson gjort, med hjälp av en berättelse som jag hade skrivit samt foton som jag skickat med. Här är fotona med lite text:

dsc_0899

På fredagen så fick Herr Nilsson följa med oss hem från förskolan. Han fick åka under barnvagnen för att inte bli blöt i duggregnet. Vi gick en liten promenad i området och kollade på de fina höstfärgerna. Sen gick vi hem och drack smoothie (med banan i, så Herr Nilsson tyckte det var gott 😉 ). Senare på kvällen var det fredagsmys med tortillas.

dsc_0905

På kvällen satt Herr Nilsson på soffan tillsammans med Alfred, Jimmy och Hajen och såg på film. Filmen var Mästerkatten i stövlar. Alfred tyckte att de dansade roligt i slutet och dansade med han också.

dsc_0913

På lördagsmorgonen så gjorde vi morotstekakor till frukost. Alfred och Herr Nilsson hjälpte till :).

dsc_0922

Sen begav vi oss till Emporia.

dsc_0925

Det var vansinnigt mycket folk på Emporia, så Herr Nilsson gömde sig i latte-hållaren på barnvagnen. Det här att det skulle vara mindre folk som shoppar innan löning är en myt :p .

dsc_0923

Vi lämnade Emporia då vi skulle äta, för det fanns inte plats att äta därinne. Så det blev McDonalds. De får ett plus för att de har böcker i sitt Happy Meal just nu, och för att deras “Tillfälligt-besök-burgare” var god. När vi kom hem så blev boken som vi fick kvällens godnattsaga.

dsc_0973

Och dagen efter fick ju Herr Nilsson hänga med på Alfreds födelsedagsfirande som jag har berättat om tidigare. Pyjamasen som syns på fotot är en pyjamas som lyser i mörkret!

dsc04674Herr Nilsson fick smaka på tårtan.

This entry was posted in 2016, Alfred, Oktober 2016. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *