Tumkillen

2016,November 2016,Viktor | Tuesday November 15 2016 20:33 | Comments (2)

Lägger in ett inlägg till idag då päronen klagade att jag hade en bild som redan varit med. Jag såg nu att det var sant, de har bättre koll än vad jag själv har.

Här är en bild på Viktor som suger på tummen. Han hittar tummen oftare och oftare nu och då blir han nöjd. Napp har vi gett upp nu. De är lite olika grabbarna – Alfred var aldrig intresserad av tummen. Har även märkt att Viktor verkar ha ärvt sin mammas egenskap att inte trivas med för mycket intryck, då blir han ledsen och klängig. Alfred däremot blir helt speedad av mycket intryck och han har även ärvt sin pappas förmåga att kunna stänga av intryck om man vill (dvs, man kan säga en sak till dessa killar 1000 gånger och de har inte en susning av vad man har sagt :p). Jag däremot, jag hör alla ljudkällor samtidigt. Får se om Viktor ärvt sin mammas oförmåga att stänga av intryck. Fast å andra sidan är han rätt så tålig mot intrycken han får av sin bror i alla fall :p

dsc_1196

2 Comments »

  1. Comment by Maria — November 15, 2016 @ 21:05

    Vilken gulleplutt! Hur praktiskt som helst m tumme 😊

  2. Comment by Päronet — November 15, 2016 @ 22:22

    Ja det var ” greppet direkt “.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment