Author:
• Tuesday, November 15th, 2016

Lägger in ett inlägg till idag då päronen klagade att jag hade en bild som redan varit med. Jag såg nu att det var sant, de har bättre koll än vad jag själv har.

Här är en bild på Viktor som suger på tummen. Han hittar tummen oftare och oftare nu och då blir han nöjd. Napp har vi gett upp nu. De är lite olika grabbarna – Alfred var aldrig intresserad av tummen. Har även märkt att Viktor verkar ha ärvt sin mammas egenskap att inte trivas med för mycket intryck, då blir han ledsen och klängig. Alfred däremot blir helt speedad av mycket intryck och han har även ärvt sin pappas förmåga att kunna stänga av intryck om man vill (dvs, man kan säga en sak till dessa killar 1000 gånger och de har inte en susning av vad man har sagt :p). Jag däremot, jag hör alla ljudkällor samtidigt. Får se om Viktor ärvt sin mammas oförmåga att stänga av intryck. Fast å andra sidan är han rätt så tålig mot intrycken han får av sin bror i alla fall :p

dsc_1196

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Maria 

    Vilken gulleplutt! Hur praktiskt som helst m tumme 😊

  2. 2
    Päronet 

    Ja det var ” greppet direkt “.

Leave a Reply