En lördag i skogen

2016,Alfred,November 2016 | Wednesday November 30 2016 06:41 | Comments (0)

I helgen var vi i Skrylle. Det var en aktivitet som hette “Kjetil GO”, där man skulle leta efter drakar på ett analogt sätt (bra!). Dvs som orientering men med drakbilder på kontrollerna. Perfekt för Alfred som gillar kartor, springa och spännande saker som drakar. Dessutom så fick han hänga själv med Jimmy på en aktivitet och få all uppmärksamhet, då hans mor gick med barnvagnen i skogen. Alfred tyckte att det var superkul!

dsc_1285

dsc_1287

dsc_1288

Orienteringen varade ganska länge, så Alfred blev rätt så trött, vilket resulterade att han satt i vagnen hela tiden då vi handlade mat efteråt (de har nog aldrig hänt!).

dsc_1290

 

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment