En lördag i skogen

I helgen var vi i Skrylle. Det var en aktivitet som hette “Kjetil GO”, där man skulle leta efter drakar på ett analogt sätt (bra!). Dvs som orientering men med drakbilder på kontrollerna. Perfekt för Alfred som gillar kartor, springa och spännande saker som drakar. Dessutom så fick han hänga själv med Jimmy på en aktivitet och få all uppmärksamhet, då hans mor gick med barnvagnen i skogen. Alfred tyckte att det var superkul!

dsc_1285

dsc_1287

dsc_1288

Orienteringen varade ganska länge, så Alfred blev rätt så trött, vilket resulterade att han satt i vagnen hela tiden då vi handlade mat efteråt (de har nog aldrig hänt!).

dsc_1290

 

 

This entry was posted in 2016, Alfred, November 2016. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *