Första natten iväg själv

Den 1:a juli var jag iväg från Viktor för första gången. Jag hade varit lite orolig för detta, men det gick ok ändå, Jimmy klarade att hålla ställningarna med hjälp av vällingflaskan.

Jag var på 40-årsfest i Uppsala. Det visade sig att det var omläggningar pga Citybanan så det var lite struligt med kommunikationerna från södra Stockholm, men jag kom fram. Jag satte mig på en restaurang och åt sushi själv i lugn och ro, kändes lyxigt. Det var en riktigt solig och fin dag i Uppsala och jag kände mig som om jag hade rymt :p . Sen checkade jag in på hotell. Kan inte komma ihåg att jag har bott själv på hotell på en ren nöjesresa någon gång. Det var nice 🙂 , även om jag inte hann vara där supermycket. Tyckte om rummet och ett plus för att de hade mycket bra mörkläggningsgardiner. Dagen efter trodde jag att jag vaknade mitt i natten, men det visade sig att klockan var 9 :p .

Satt lite på deras balkong utanför relaxavdelningen, det var gassande sol.

Sen gick jag till partajet – det är mycket vackra villaområden man passerar om man går österut från stationen. Jag tog det lugnt på festen – jag är ju ingen partypingla nuförtiden precis. Sov somsagt gott. Sen åt jag frukost, den var god, men som vanligt på hotell på helger så är det lite för mycket folk för att vara rofyllt. Dock kan man ju vara där då frukosten öppnar för att undkomma det problemet, men inte då man för första gången på länge får sova ostört :p . Jag gick en tur i Uppsala, kollade på Linnés trädgård och handlade barnpyjamas. Kände mig dock allmänt oinspirerad denna söndagen – ville mest tillbaks till familjen, så sen hoppade jag på ett tåg hem. Pga Citybanan så fick jag byta till tunnelbana i Stockholm C. Efter ett tag där fick jag byta till snabbtåg. Jag gick till snabbtågsstationen och satte mig på en bänk. När väl tåget skulle gå så märkte jag att ett band från ryggsäcken fastnat i mönstret i bänken. Det var lite snopet, för jag falerade på stresstestet att få ut bandet medan tåget stod på perrongen, så jag såg det åka iväg. När väl tåget hade gått så insåg jag att det inte var så svårt :p . Så Jimmy fick komma och hämta mig.

 

 

This entry was posted in 2017, Juli 2017, Resebloggar, Stockholm/Uppsala/Kolmården 2017. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *