Bilen på Coop

Då vi handlade igår så stod det en bil-kundvagn i kundvagnsparkeringen. Den brukar aldrig vara ledig. Så jag sade till Jimmy att det väl hade varit kul för Alfred att ta den. Det tyckte Alfred med 🙂 . Och Viktor, han brukar ju alltid tycka att det är superkul att sitta i en vanlig kundvagn (det är väl något kilo kvar till maxvikten nu :p ).

Vid ingången till Coop och killarna har just placerats i sina vagnar.

Dock har jag inte riktig rutin på att ha syskon än märker jag. För det dröjde inte lång tid förräm Viktor GALLSKREK för att han inte fick sitta i bil-vagnen. Viktor är ju ..ehhm..väldigt bra på att påpeka att han är missnöjd och han har enorma röstresurser (tänk Pavarotti-bebis, på ett ungefär). Så vi fick placera båda i bilen.

Nöjda för nu

I en stund var allt frid och fröjd, men sen blev Viktor arg igen. Så då fick vi låta han sitta själv ett tag.

Det tyckte han var skoj i början. Min inre bacillfobiker försökte ignorera att han sög på tutan och slickade på ratten :p . Men sen så blev han arg igen. Han försökte ta sig ut ur bilen – antog att han såg en möjlighet att gå nu då han var vid markhöjd. Då fick Jimmy bära honom. Sen lämnade jag ekipaget och begav mig iväg med kundvagnen, så vi fick något inhandlat. Men det var kanske inte så konstigt att Viktor var lite grinig, för det var hans sovtid. Han åt lite i bilen och sen somnade han i sin bilstol påväg hem. Så sov han fram till klockan 04.48 :p .

This entry was posted in 2017, Alfred, Juli 2017, Syskonen, Viktor. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bilen på Coop

  1. Maria says:

    Vilken rolig liten bil ? Synd att vi inte har en sådan på vårt pluttcoop ..
    Hoppas allt är bra med er! Inte heller van att vara 2barnsmamma & röstresurserna finns även i denna familjen..

  2. Karin says:

    Nej, det är inte många affärer man hittar likartade bilar i, är nästan den enda jag har sett. Fint med oss tack 🙂 . Haha, ja röstresurserna kommer nog från vår sida av familjen isåfall ;). Ja, visst är det full rulle med 2 stycken, tar ett tag att komma in i!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *