Sofiero

I slutet av juli var vi på en runda till Sofiero. Strax efter vi kom dit så öppnade himmeln sig och regnet vräkte ner (i motsats till vad väderprognosen sagt), men vad gjorde väl det! Vi hade kul ändå (jag och Alfred sprang mellan olika träd i ravinen och tog skydd), och sen kom solen. Det var en riktigt bra utflykt som uppskattades av både Alfred och mig, båda gillar blommor och Alfred gillade labyrinten och lekplatsen också. Barnvänligt resmål som ändå inte är ett renodlat barnresmål. God mat hade de också (och röda vinbär). Sen hämtade vi som vanligt sushi på Väla och hade sushikväll då kidsen lagt sig 🙂 .

Påväg in i labyrinten! Han var helt fokuserad på att komma dit från första steget vi tog efter att ha betalat entreavgiften.

SÅ glad 🙂

Jag fick ett bra träningspass jag med, då jag hängde med Alfred in i labyrinten. Men han kom alltid fram innan mig – det kan kanske bero på att det fanns genvägar för de mindre.

Även i övriga delar av trädgården fanns det gångar som var roliga att gå i.

Även de öppna ytorna var kul att springa omkring i.

Ibland ramlar man

Vi käkade en god lunch. Viktor gillade min skaldjurssoppa.

De talande träden var kul de med.

Vinbär är en av favoritbären.

Vackra blommor! Alfred gillar blommor och påpekar ofta hur fina blommorna är, gulle 🙂 

This entry was posted in 2017, Alfred, Augusti 2017, Juli 2017, Resebloggar, Utflykter inom Skåne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *