Viktor 13 månader

Bustrollet är nu 13 månader, vilket väl är bland de mest röjiga åldrarna :p. Hans fader har fått starta föräldraledigheten i ett hisnade tempo :p (mer om det i ett senare inlägg).

Viktor klättrar som bara den. Har dock inga bilder på det eftersom man då har fullt upp med att se till att han inte slår sig för mycket då :p. Här är dock från då han klättrat upp i fåtöljen.

Häromdagen så klättrade han upp på tripptrapp stolen och gjorde ett dyk ner. Han klättrar och hänger på lådorna i köket, och drar ut lådorna och ställer sig i dom. Då han är hungrig drar han ut lådorna och letar mat – han har bl.a. lyckats öppna burken med skorpor.

Skorpa är en favorit

Angående maten så är han inte lika kinkig med välling längre, och dricker det utan att klaga. Skönt! Han äter på rätt bra annars och gillar väl det mesta. Vindruvor är en ny favorit. Han vill gärna äta själv med sked men det är lite svårt.

Han gillar att vara ute, men det är inte alltid han får det då det kan vara rätt blött. Då blir han ARG.

Gillar trädgården, och tyvärr också mina blommor som ibland får sätta livet till.

Han har ett väldans temperament, och låter MYCKET då han är missnöjd. Men han har börjat kommunicera så smått med de medel han kan, som att gå till blöjbordet då han vill byta blöja och säger määäää då han vill ha mer mat. Han gillar inte att vara stilla, utan han vill gärna röra sig. Som här på ICA, då var han sur hela tiden, men sen då han fick springa runt så blev det annat ljud i skällan.

Han somnar runt 6-7 tiden (lite senare på sistone), men har nu lagt till sig med ovanan att vakna 6.15. Well, jag är rätt tidig på jobbet i alla fall. På natten så ligger han i vår säng och vill ligga nära. Typ ovanpå en :p . Så man sover lite sådär.

Han är lika busig som storebror 😉 :

This entry was posted in 2017, September 2017, Viktor, Viktor fyller månad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *