Födelsedagen

Det är många födelsedagar här under det andra halvåret, och nästa ut var min egen födelsedag. Jag har fortfarande inte uppnått en ålder där jag ogillar att fylla år, så jag såg fram emot denna dagen, speciellt eftersom jag blir så ompysslad av familjen då 🙂 . Killarna hade varit på en tur till Lund under veckan, där jag misstänkte att de fixade något. Men nu är Alfred så stor att han kan hålla en hemlis, så han berättade ingenting! Dagen innan födelsedagen så bakade maken bullar.

Dessa hade vi till en långfrukost på födelsedagsmorgonen. Alla var lediga då – Jimmy var ju pappaledig, jag hade en ledig dag, Alfreds förskola var stängd, och Viktor, ja han är ju alltid ledig detta året.

Killarna gillade maten. Så fort Viktor får syn på gurka så är det dock kört att få i honom något annat – precis som det var med storebror en gång i tiden.

Efter detta åkte vi till Fulltofta strövområde. Ett ställe som vi aldrig besökt men ofta pratat om att åka till.

Stor och liten ute och går.

Sen gick vi ut på en barnvagnsrunda på nästan 5 km. Alfred var jätteduktig och gick hela vägen utan att klaga. Ibland sprang han eller hjälpte till med vagnen.

Plockar björnbär, men det fanns inte så många.

Fika i lugn och ro…eller inte.

Fikadags igen, i cafeet. Viktor vill gärna äta med bestick.

Sen lekte de på Naturum.

Vi var iväg hela dagen, och plockade upp sushi på hemvägen, så det blev bubbel och sushi på kvällen.

Dagen efter gjorde Jimmy cheesecake som vi åt som födelsedagstårta, och sen fick jag presenter 🙂 .

This entry was posted in 2017, September 2017. Bookmark the permalink.

4 Responses to Födelsedagen

 1. Maria says:

  Ser ut att ha varit en jättemysig dag!

 2. Karin says:

  Absolut 🙂

 3. Päronet says:

  Du tänkte nog inte på vilka berättelser som kan uppstå ur bilden ” Stor och liten är ute och går “. En av de bästa tankeväckande bilder jag sett.Storebrors trygga hand, lillebror som trampar med ” en bild av bröder ” på väg uti stora världen”.En minnesrik och fantasieggande bild.

 4. Karin says:

  Visst är det en känslomässig bild! Tycker mycket om den. Och den var inte alls fixad heller, för de bara tog varandras händer och vandrade iväg utan min påverkan :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *