Stockholm

Har precis varit iväg på jobbresa till huvudstaden. Det bästa med det är att jag kunde hälsa på Lena, Maria och Sigge! Samt att jag fick en massa timmars egentid på tåget.

Det var runt nollan däruppe och himmeln var klarblå och vacker.

Sen var det ju ett enormt slöseri att jag sov på hotellrum och vaknade redan klockan 6,grrrrr! Dessutom var jag för mätt sen middagen så jag orkade inte så mycket av hotellfrukosten (jag har nog aldrig ätit så lite hotellfrukost, jag hade t.o.m en kollega som åt mer än mig och det har nog aldrig hänt).

Men men, nu kommer det inte bli fler möten av den här typen i Stockholm eftersom jag har sagt upp mig (men jag har ett nytt jobb att gå till, så skulle inte bli förvånad om jag får åka på jobbresor till Stockholm ändå)! Jag är mycket nöjd med att jag sa upp mig. Jag tycker att det ska bli SÅ skönt att lämna gamla jobbet (jag har NOLL nostalgi för det trots att jag jobbat där i 12 år) och jag tycker att det ska bli superspännande med det nya jobbet! Hade inte trott att jag skulle ta detta steget nu under 2017, men så blev det. Ett hastigt, men ändå väl övervägt beslut. Som det ofta kan bli med mig ;).

This entry was posted in 2017, November 2017, Resebloggar, Stockholm. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stockholm

  1. Tommy Engström says:

    Bra gjort Karin hälsn tommy

  2. Karin says:

    Ja, det känns jättebra att jag ska sluta 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *