Lucia

Lucia firades på förskolan. Denna gången inte lika okristligt tidigt som förra gången (07.20 vs 06.30…). De var så duktiga de små 🙂 . Viktor tyckte att det var spännande att kolla på Luciatåget, men sen då det var klart och barnen gick ut igen så fick han bråttom att hänga med. Efter sången så bjöds det på fika på avdelningen. Viktor tyckte det var jätteskoj att hälsa på, och dagen efter så blev han mycket förbannad för att han inte fick följa med in då Jimmy lämnade Alfred på förskolan.:p

Man fick inte ta foton på luciatåget. Men här är foto på Viktor som röjer i lekrummet.

Alfred fastnade inte på kort, men här är han i alla fall på eftermiddagsfikan denna dag. Det kommer nog fler tomtebilder på bloggen senare.

F.ö så har Alfred på sig samma tomte-jacka som han haft under alla sina Luciafiranden på förskolan – inga andra kläder har passat i så många år :p . I år hade jag dock ändå köpt en tomtedräkt att ha under. Här är bilder från 2014 och 2015.

This entry was posted in 2017, Alfred, December 2017, Viktor. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lucia

  1. Maria says:

    15.00 firades Lucia här.. Galet med 06.30, 7.20!! Laddade upp med lucialinne, krona, ljus, glitter, tomteluva, rött sidenband så milis skulle få valmöjligheter. Slutade med lite glitter på mössan.. Envis som tusan 😂
    Alfred & Viktor är mycket söta tomtar 🎅

  2. Karin says:

    Haha😂!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *