Ätande

En härlig sak med att vara på semester är att man varken behöver laga mat eller diska. Eller städa efter sig (en av servitörerna sa flera gånger till oss att vi inte fick lov att plocka undan och fixa – det var deras jobb!). Efter att killarna ätit såg det ut som rena kriget :p. En mycket trevlig sak var att vi kunde sitta länge och äta – vi satt nästan en timme var till frukost, lunch och middag.

Till frukost åt kidsen plättar, färskpressad apelsinjuice, smoothie och frukt. Det fanns alltid lax till frukost, det tyckte jag var gott.

Till frukost åt Viktor även sin nya favorit – churros. Han har näsa för onyttig mat :p . Han gillade även bacon starkt till frukost. Här ser han ut som om han ska bita på en om man tar hans churros :p .

Medan Viktor gillar stabbig mat så är Alfred är mer en sötsaks-kille. Många jellys i diverse färger slank ner.

Men grabbarna gillar även frukt som man ser på min kiwi-kyrkogård under denna middagen.

Duvorna blev överlyckliga av att se Viktor 😉 . “Vä-vä” heter fågel på Viktor-språk.

Det blev även några shlushar i olika färger.

Och drinkar i olika färger till mamma och pappa! Men även om vi hade All Inclusive så blev det inte många drinkar. Fanns liksom inte ork för det så många kvällar.

Men det var mysigt att sitta på balkongen då vi väl orkade 🙂 . Hotellet var dessutom rökfritt, SÅ härligt att slippa störa sig på alla rökare.

This entry was posted in 2018, Mars 2018, Resebloggar, Syskonen, Teneriffa 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *