Viktor 21 månader

Nu hinner jag inte med riktigt, så någon dag i efterhand så kommer ett 21-månadersinlägg:

Viktor förstår mycket nu! Och han börjar prata så smått – här är några ord från Viktor-språket:

Vivi – välling. Vävä – fågel. Biss – fisk. Ajarna – haj/hajar. At – mat. Baba – se på TV. Päppe – äpple. Mimmi – Viktor. Mommo – mormor. Baj – “Jag har bajsat”(detta brukar jag vakna av att han står bredvid sängen och säger varje morgon :p) . Och så ja/nej/Mamma/Pappa förstås.

Ätandet går lite upp och ner. Han äter rätt mycket (det ser man ju på honom :p), men har lite dålig fokus och lämnar ofta matbordet för att leka :p . Tyvärr vet han att det finns glass i frysen, så han försöker ofta öppna frysen och blir arg då det inte finns någon glass :p .

Äpple är populärt

Våfflor med

Han älskar att vara ute och leka. Tyvärr är han som en katt och dricker vatten från alla ställen som man inte ska dricka från :p, som här nedan.

Han är fortfarande förtjust i gosedjur och han gillar att leka med duplo.

Leka med vatten är populärt!

Han brukar vakna vid 6 :p. Han är lite svårnattad, och somnar ofta runt 21-tiden. Han dricker fortfarande nattvälling, men vi ska försöka avvänja honom till sommaren om inte annat. Och en annan avvänjning som kommer bli intressant är nappavvänjningen :p . Men nu får han bara napp om han ska sova.

 


2 Responses to “Viktor 21 månader”

Leave a Reply