Melodifestival

Fortsätter med inlägg om vad som hände 2 veckor tillbaks i tiden. Alfred har pratat mycket om melodifestivalen (diskuteras mycket på förskolan), så vi har inte sluppit undan den svenska. På söndagsmorgonen så såg vi den internationella festivalen som gick kvällen innan. Den var ju ändå bättre och inte lika omogen som den svenska. Alfred kollade på allt (men ville spela förbi då det var ballader) medan Viktor såg på det då och då – då det var någon låt med fart. Omröstningen blev en rysare – jag hade inte fattat att det sen även skulle komma publikröster separat, och jag svettates då jag såg hur mycket poäng Sverige fick av juryn. Så jag var riktigt upprörd och nervös över detta, medan Alfred hejade på “Benjamin Grosso”. Sen kunde jag ju tack och lov pusta ut sen…

Ungar som dansar på soffan

Vinnaren i bakgrunden – skräning låt tyckte jag…

This entry was posted in 2018, Alfred, Maj 2018, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *