Shoppingtur

I förra veckan så var vi en sväng på Claes Ohlson ihop med grabbarna, för att handla nya fläktar. Claes Ohlson är ju en pärs i vanliga fall, och ihop med dessa två så… De skulle såklart ha varsin kundvagn, som de skulle köra som en barnvagn. Alfred skulle som vanligt mucka med Viktor och köra på honom, och Viktor lyckades gå rakt in i en hyllkant. Sen fick de tag på basketbollar… Då vi väl stod i kassan så tröttnade Viktor och ville springa ut.

Kul att köra barnvagn!

Alfred körde den på rätt håll tillslut

Sen var vi en sväng inne på Nova och åt pommes frites. Viktor ville tvunget klättra upp på barstolar. Sen var det lite kamp om maten och de skulle äta ut samma förpackning trots att vi hade hur många portioner som helst. Killarna lekte en sväng på lekplatsen. Viktor ville springa iväg och lade sig på golvet och blev arg. Men sen somnade han direkt då han kom hem så visst var det värt den turen 😉 .

 

 

This entry was posted in 2018, Alfred, Juni 2018, Maj 2018, Syskonen, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *