Tivoli

Då Lena var och hälsade på för ett tag sen så lovade hon Alfred att han skulle få följa med på valfri uflykt till Köpenhamn. Valet från Alfreds sida föll snabbt på Tivioli. Så Lena, Alfred och jag tog tåget dit och var där från öppning till klockan 7 (fast vi hade kunnat stanna mycket längre). Tivoli hade ett fiffigt åkband, där ett barn kunde ta med valfri vuxen på varje tur (så inte två vuxna behövde köpa åkband). Alfred åkte massor! Den gamla trä-berg-och-dalbanan var hans favorit, men han åkte allt läskigt som man kunde då man är strax över 120 cm, bl.a. Aquila. Han hade SÅ roligt (det hade mor hans med 😉 ) !

Här någonstans är Alfred och Lena

Aqulia!

I denna attraktionen skulle man dra upp sig själv. Jag hjälpte till (även om det inte syns på fotot 😉 ) , och jäklar vad det kändes i ryggen :p.

Väntar på mat och ser en berg-och-dalbana rakt över oss.

“Lite för långsamt” enligt Alfred.

Fick äntligen smaka på sockervadd!

Kladdigt…

Vackra trädgårdar.

Vinkar från Pariserhjulet.

This entry was posted in 2018, Alfred, Juli 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *