Viktor 2 år!

Grattis till min minsting som fyller 2 idag! Han föddes den 13e Augusti 2016 (under dagens sista timme) efter att vi väntat lääänge på honom (beräknat datum var 4 Augusti). Det fick ju en att tro att han var en seg liten sak, men nu har vi insett att han absolut inte är det :p . Tvärtom är han en kille med en hög energinivå. Helt vild! Han klättrar, hoppar och springer. Tyvärr håller han även på med knäppheter som att säga “skalla” och så skallar han någon eller något…(vet inte vart det kommer från, har aldrig sett Alfred göra det).

Han pratar på som bara den, och säger meningar med 2-3 ord. Populära ord nu är “bort” (då man interfererar med hans roliga sysslor), “dansa” (efter en skärmsläckare som Jimmy har där en gubbe dansar om man trycker på honom) “traktor” (det klart vanligaste ordet – han äääälskar traktorer, och påpekar alltid då man ser en), “mommo” (hans favorit, nämns alltid t.ex. då han ser en röd bil).

Viktor i Mommos knä. Han matade mommo med tårta 😉 .

Han har även lärt sig ordet “min” (traktor min) som används ofta. Då han är hungrig säger han “äta mat”. “Favoritmat är korv – han kan äta otroliga mängder.

“Napp” är också ett vanligt ord. Han är fortfarande lika beroende och blir helt manisk om han skulle se napp-samlingen. Han leker mycket med sina nappar, som nedan.

Brorsan är hans bästa polare, även om de kivas mycket nu så är Alfred idolen.

Andra ord som används flitigt är “stoooor” och “myyycket”.

Viktor älskar att vara utomhus! Han är fascinerad av små djur – det är mycket “imse”, och djuren får gärna gå på hans arm. Ibland lyfter han upp insekterna och visar (det går oftast inte så bra för insekterna då…).

Tyvärr har han även blivit lite mer mobiljunkie nu efter ovannända “dansa” och annat man har visat honom då man varit iväg och nöden varit en tvungen. Och så gillar han att se på sommarlov (börjar morgonen med att säga “sommarlov”). Men oftast är det som sagt full fart, alltid påväg någonstans!

Grattis min lille 2-åring!

This entry was posted in 2018, Augusti 2018, Viktor, Viktor fyller år. Bookmark the permalink.

2 Responses to Viktor 2 år!

  1. Maria says:

    Grattis Viktor från familjen Klasson! ???

  2. Karin says:

    Viktor tackar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *