Diverse från landet

2018,Alfred,Augusti 2018,Viktor | Wednesday August 22 2018 07:43 | Comments (0)

Lite smått och gott från turen till landet under semesterns sista vecka. Vi hade inte direkt tur med vädret – regnet som gäckat oss hela sommaren bestämde sig för att dyka upp under denna veckan. Men man kan inte klaga på det, naturen behövde det verkligen och vi har ju fått en rätt hygglig dos sol i sommar.

Alfred fick lite egentid med pappa då jag var hos mommo och moffa med Vicke. Då spelade de spel.

Alfred satt uppe en kväll och läste en bok högt för oss.

En dag skulle vi kolla på uterum i Båstad och handla mat, men så hamnade vi Halland där vi käkade lunch och handlade mat. Killarna var duktiga på att äta lunch ute. Alfred tog väldigt många kakor, och Viktor kommunicerade med hela kroppen så att vi var lite oroliga att han skulle sätta gaffeln i armen på mannen som satt bredvid :p.

Päronen passade kidsen en stund så vi kunde ta en fin kvällspromenad.

Efter festen fanns det en massa ballonger att leka med. Eller försöka ta sönder… De är iaf inte rädda för ljudet av ballonger som smälls.

Endel gungande blev det.

Vi var hos Eva och Kjell och åt ostbricka och killarna tyckte det var superkul att leka med kattungarna.

En leksak som Viktor fick var bra att använda för att massera benen (dessa håriga ben är dock Jimmys 😉 ) . Det var dock ett kortvarigt nöje eftersom Viktor sen knäckte hela stången :p.

Viktor tycker det är jättekul att han har hängt upp traktorn i lampan 🙂 .

På Viktors riktiga födelsedag så blev det en liten tårtbjudning med mommo och moffa. Jag hade även bokat in en fotograf för att ta lite fina familjebilder, ehuuuuum, det gick ju lite sådär :p . Vi får se.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment