Jobbar hemma

Förra  veckan så fick Viktor vara hemma en dag (fast han egentligen hade kunnat vara på förskolan, men personalen sa att han fick stanna hemma en dag efter att Jimmy fått hämta upp honom). Så jag fick vara hemma och ta hand om honom. Denna dagen skulle jag dock delta i anställningsintervjuer för en tjänst som utlysts. Jag lyckades till min förvåning delta i intervjuerna – om än passivt som lyssnare (det var fler än jag som skulle sköta intervjuandet). På förmiddagen hörde jag på intervjuerna på datorn, medan Viktor kollade på stora maskiner (och hoppade på mig). Och på eftermiddagen så somnade han i vagnen två minuter innan intervjuerna började, så jag gick en lång runda i Skrylle och lyssnade på intervjuerna medan han sov. Har haft sämre arbetsdagar 😉 .

Så kallt var det inte, men Viktor var bestämd över att han skulle ha en mössa.

This entry was posted in 2018, September 2018, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *