Alfred 6 år

Tänk, då har den store grabben fyllt 6 år (han fyller ju redan kl 00.20) !

Det händer mycket i en 6-årings liv. Skolkille har han ju blivit för ett tag sen också. Och att 6-årsåldern kallas för “lilla tonåren” förstår jag verkligen 😉 . Och som han har vuxit på sistone – alla byxben och tröjärmar har blivit för korta (det är sällan som jag får packa undan kläder för att de blivit för små i midjan, det är alltid arm- och benlängd som är begränsningen) . Han är ca 122 cm, så han ligger runt de ca +1 sd som han legat under det mesta av uppväxten. Och nu finns det tänder som är riktigt lösa, så snart kommer det komma gluggar!

Men han är så go, min store lille grabb. Så klok. Han tänker mycket och kommer med intressanta funderingar, och så gillar han siffror. T.ex. så kollar han alltid in sistasidan på tidningen, där han noga iakttar temperaturer i väderprognosen och priserna på orientaliska mattor som reas ut.

Och han har mycket spring i benen. Han älskar att hålla på med sin fotboll. Han tycker om att leka med sin lillebror, men han uppskattar också att göra aktiviteter med bara mamma eller pappa – då blir han mycket lugnare. Han gillar att leka med sina vänner, Adam är fortfarande den som han leker mest med, men han har fått en del kompisar i nya klassen. Och springa och leka med vänner fick han göra på hans födelsedagsfest som firades på Leos lekland – foton kommer 🙂

6-åringen!

 

This entry was posted in Alfred, Alfred fyller år, Oktober 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *