Biokväll

2019,Alfred,April 2019 | Tuesday April 9 2019 07:52 | Comments (1)

Eftersom jag jobbade hela tågresan hem från Stockholm (det var längesen jag var så flitig!), så tog jag mig frideten att ha en ledig eftermiddag på fredagen. Då hämtade jag upp Alfred 13.30 då skolan slutade. Jag berättade för honom att vi skulle åka iväg själva och se på bio. Då blev han jätteglad 🙂 . Sen gick vi till busshållsplatsen och åkte vidare till Lund.

Väntar på bussen.

Vi gick en liten runda i stan, och Alfred fick köpa godis i en jättestor godisaffär. Han fick även köpa popcorn och cola på bion, all-in idag 😉 .

Det var inte så många sällskap som gick på bio tidigt på fredagseftermiddagen – bara vi och två sällskap till.

Vi såg på Dumbo. Väldigt fint animerad film.

Efteråt plockade Jimmy upp oss, och fredagsmiddagen intogs på Max för barnen.


1 Comment »

  1. Comment by Tommy Engström — April 11, 2019 @ 21:55

    Härligt kramar

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment