Flyinge Plantshop

2019,Juni 2019,Maj 2019,Viktor | Sunday June 2 2019 06:53 | Comments (0)

Efter jag körde iväg Alfred på kalas i lördags så åkte jag med Viktor till Flyinge Plantshop. Jag är ju där ibland med Alfred och det har gått bra (han vet att han får glass :p). Jag tänkte att Viktor kanske var lite för liten för att kunna vara med där, men värt ett försök!

Men det gick bra. Jag kunde dock inte riktigt såsa bland blommorna i evigheter, men Viktor var duktig och hjälpte mig plocka blommor till kundvagnen (en del bytte jag diskret ut efter att han brutit dom…).

Sen fick han leka på lekplatsen, och såklart fick han glass (samtidigt som han ville smaka min glass). Efteråt sa han flera gånger “Det här var jätteroligt”! Och jag fick handlat lite röda och gula sommarblommor till balkonglådorna, några nävor, samt blommor som skrämmer bort katter från rabatten (det behövs!).

Glass! Viktor ville dock smaka mycket på min lilla frozen youghurt.
Traktor!
Någon hade grävt en stor grop (det syns inte, men den var rätt djup).
Viktor plumsade ner i den en gång, det såg lite lustigt ut.

En vecka innan hade jag varit där med Alfred. Då har man lite mer möjlighet att strosa runt bland blommorna. Som jag skrev ovan, han vet att han får glass 😉

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment