Norrvikens trädgårdar (igen)

2019,Juni 2019,Maj 2019,Viktor | Thursday June 6 2019 13:37 | Comments (0)

På Kristi Himmelsfärd så blev det en tur till till Norrvikens trädgårdar (vi har ju årskort 😉 ). Det småregnade, men det tyckte jag inte gjorde något. Vi avslutade med fika, och det blev en lite konstig fika. Då jag satte mig ner så tyckte jag att det luktade äckligt (typ kattskit). Det visade sig att någon hade kräkt/bajsat precis vid min stol där jag satt ner mina fötter (det var stora tygklädda stolar och långa dukar, så man såg det inte). Örrrrrk! Personalen fick skrubba golvet och tvätta mina skor, och vi fick två burkar lokalproducerad honung för missödet. Och Viktor, han beställde in en stor bulle, men i slutändan ville han bara ha all min vispgrädde :p , och sista biten av min rabarberpaj. Bullen som han så gärna ville ha då han stod vid kassan, den smakade han inte ens på. Det lustiga är att Viktor aldrig någonsin varit förtjust i vispgrädde innan. Men men, kaffet och kakorna var goda. Och så var ju – som synes på bilderna – rhododendronen HELT fantastisk 🙂 .

Rhododendronen som vackrast!
Denna gången kunde man gå in på delar av lekplatsen.
Collage från Google Photos

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment