Lokalsinne efterlyses…

Igår kväll anlände jag till mitt hotell i Solna. Bor på ett helt OK hotell (stor och god frukost!). Solna verkar grått och trist, men jag är ju ändå inte på semester så det spelar ingen roll..Solna centrumTänkte passa på att gå en liten extra morgonpromenad eftersom jag inte skulle vara på labbet förrän 9. Så traskade iväg klockan 8, i vad jag trodde var rätt riktning.

Enligt kartan ser det dock rätt symmetriskt ut här träd och vatten i både öst och väst, och järnväg och stor väg både i norr och syd. Problemet var dock att jag förväxlat öst och väst, och även då nord och syd Så när jag trodde jag nästan var framme hade jag alltså gått i 45 minuter i motsatt riktning. Men folk var snälla och hjälpte mig så jag kom på rätt spår igen. Så jag fick en liten morgonpromenad på 1,5 timme i snön. Men jag vet att jag har dåligt lokalsinne, så vanligtvis brukar jag leta upp stället jag ska vara redan dagen innan, men jag hade ju varit på labbethär några gånger redan (fast utgick då från Stockholm C) och jag tyckte att det såg så lätt ut på kartan. Vilket det nog hade varit om jag hade gått åt rätt håll… Men jag fick som sagt en fin morgonpromenad. Det har snöat en massa under natten, mycket finare än det gråa som fanns på måndagskvällen.

Träd

Snö gör det mesta vackrare, dock ej mig själv då jag har mascara på mig. Såhär såg jag ut då jag knackade på till labbet.mascara

This entry was posted in Mars 2009, Stockholm and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lokalsinne efterlyses…

  1. Päronet says:

    Hmmmm,, Du borde utrustas med kompass kära Dotter.
    Knus.
    Päronet

  2. Karin says:

    Haha, ja jag hoppas på att maken ger mig en GPS 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *