High Chaparall

I två dagar så besöktes High Chaparall. Vädret var lagom för en sådan tur, strax över 20 grader och växlande molnighet.

Det bästa på High Chaparall var teatern och tåget. Här nedan ser vi på Lucky Luke (visst har de rätt bra casting på Daltons med hänseende på längden?)

De hade även en Wild West stuntshow.

I slutet hoppade en stuntman från vindsnurran till höger…
Det var lite läskigt att se – mina söner får gärna bli något annat än stuntmän.

Tågresan med tågrånet var bäst! Rånaren var skämtsam och det var extra roligt att han drev med både Alfred och maken 😉 – som jag skrattade!

Tittar ut och ser upprinnelsen till tågrånet.
Bra med hörselkåpor.

Det fanns även en flodångare, som vi åkte. Det var första gången som killarna var på en båt.

En massa ungar sprang runt och sköt med knallpulverpistoler, vilket ärligt talat var rätt störigt. Vi var glada att Alfred och Viktor inte tjatade om detta. Fast i slutet frågade Alfred varför han inte hade en pistol, så då köpte vi Zorro-värja till killarna istället.

Utanför New Mexico så passade vi på att fotografera kidsen:

Viktor nådde inte upp.
Han fick hjälp sen, men hade vissa fokuseringsproblem nu då han fått värjan.

De åkte på flotte.

Sen kom det en person från teatern och åkte med Alfred. Denne Sven-Erik hade bråttom, för han blev jagad av sin fru Ester, efter att han råkat putta henne i vattnet.
Då vi skulle äta lunch sprang Viktor iväg i full fart, och vi insåg för sent att han var påväg mot utgången. Så där sprang han ut genom den enkelriktade utgången fast vi ropade på honom…
Efter detta så var vi lite arga på Viktor, och då var Alfred såklart som ett ljus. Han t.o.m. skar sin mat själv, vilket han aldrig vill göra annars…
En del glassar slank ner. Killarna har fattat att utflykt är synonymt med glass, så åker man iväg någonstans så hinner man inte ens komma innanför entren förrän glass-tjatet börjar…
Skjutbana
I lek-byn var det verkligen vilda västern… En massa ungar sprang runt på taken, och sköt med knallpulverpistoler hela tiden. Husen hade ingångar på båda sidorna så det var väldigt lätt att tappa bort sina barn där.
Bison
Andra dagen så hyrde vi en skrinda, vilken killarna gillade att sitta i.
This entry was posted in 2019, Juli 2019, Resebloggar, Småland&High Chaparall 2019. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *