Posted on Leave a comment

Födelsedag

Så har jag även fyllt år för ett tag sen. Nu har nöjet med att fylla år avtagit efter att ha uppnått medelåldern :p , men det är ju kul att ha firande hemma. Vi firade lite på lördagen då jag fick en god mangotårta, fina blommor och fina örhängen. På söndagen då jag fyllde år var Alfred på en kompis kalas på förmiddagen, och sen kom mommo och morfar och åt tårta med oss på eftermiddagen och vi gick allihop en runda i Dalby Söderskog.

Killarna skulle skjuta med partypoppers. Viktor råkade skjuta iväg en av misstag precis då sången började, så han blev lite rädd och vi fick tända om tårtljuset och sjunga en gång till. Sen ville de har hörselkåpor då de skulle skjuta nästa gång.
Blombuketten (som dock börjat vissna lite vid fototillfället).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *