Risen

I helgen var vi och gick i Risen – ett naturområde som vi vandrade i för första gången för några veckor sen (länk). Då gick vi deras fäladsrunda, och denna gången gick vi skogsrundan. Vi gick (och killarna sprang delvis) lite över 4 km.

På väg!
Letar troll i hyddan!
Klart man inte ska ta den enklaste vägen!
Det var fint höstljus.
Det är ett bra svampår i år – jag har aldrig sett så mycket svampar i naturen. Den stora bruna saken brevid träden, i mitten av fotot, var en giganstisk svamp, som luktade (stank..) på flera meters avstånd.
Fikapaus på rastplatsen! Mina fina grabbar ♥ (en av dom är inte så förtjust i att le för foton).
Fast här log han 🙂
En till som kan le 🙂
This entry was posted in 2019, Oktober 2019, Utflykter inom Skåne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *