Sista dagen i Wien

Under den sista dagen i Wien var vi i hotellrummet ändå tills utcheckning, enligt Alfreds önskemål (jag har förstått att en av höjdpunkterna för barn med att vara borta såhär är själva hotellet). Då besökte vi deras spa. Jimmy tyckte att färgerna ser helt galna ut, men de var chillande, så det är kanske lite fel på färgåtergivningen. Alfred hade blivit jätteduktig på att simma 🙂 .

Efter utcheckning begav vi oss till flygplatsen. Jag var lite småsnål och tyckte att vi kunde ta tunnelbana+tåg istf taxi, för det verkade så enkelt. Men jag lyckades irra bort mig totalt och blev sådär stressad som bara jag kan bli på resande fot ibland 🙁 . Stackars Alfred försökte hålla jämna steg med mig släpande på sin gula resväska. Jag får skylla på att jag tyvärr hade stressande bakgrundstankar under resan som gjorde mig lite ur balans. Men en snäll man hjälpte oss och vi tog oss till flyget. Vi kom snabbt fram till Lund sen, där Jimmy och Viktor hämtade oss.

Viktor med presenten vi hade köpt till honom. Jimmy fick lite saker inhandlade på taxfree.

This entry was posted in 2019, Alfred, November 2019, Resebloggar, Wien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *