Nyårsafton

En nyårspromenad i Dalby Söderskog/Dalby Hage. Blå himmel och varmt.
Svårt att sitta still för foto.
Det blev en ganska kort promenad då jag ville hem och kolla på fyrverkerierna i Sydney. Så vackert! Det var dock ej helt stämningsfullt eftersom Viktor gnällde högljutt över att han ville ha mer bubbelvatten (som vi alla skålade i) heeela tiden.

Sen hade jag tänkt att vi skulle ha en mysig eftermiddag och kolla på foton från året, prata om våra minnen, spåna över vad vi vill göra nästa år eller vad vi tror kommer hända då. Men kidsen hade lite mycket spring i benen så det blev lite pannkaka av mina planer. Men men…

Vi åt en trerätters middag (räckcocktail på toast, vildssvinsstek&pommes duchesse och pannacotta med bär). Här hjälper kidsen till med pommes duchessen. De blev kanske inte så estetiska – ser mest ut som hundskit – men de tyckte det var kul.
Dagen innan hade de hjälp till att göra efterrätten. De gillar bäst att hjälpa till med efterrätter/bakverk – antagligen p.g.a. smakproverna :p .
Chokladpannacottan var populärast men båda gick ner bra.

Barnen hade lite svårt att komma till ro sen, men tillslut somnade dom och vi kunde dricka lite bubbel och prata om året som varit och året som kommer. Sen väckte vi Alfred så att han fick kolla på raketer vid 12-slaget (även om de sett en del raketer under dagen – det smälldes rätt kontinuerligt). Dalbys raketer var nästan lika coola som Sydneys tyckte han 😉 .

Gott nytt år! 🙂

This entry was posted in 2020, Januari 2020, Syskonen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *