Resan till Gran Canaria

Den 12e februari åkte vi iväg på vår efterlängtade semester på Gran Canaria. Flyget gick tidigt, så klockan var satt på 05.30. Men det gick fint, speciellt Alfred var mycket motiverad att komma upp.

Liten lekplats på Malmö airport

Flygresan gick ok. Lite skumt att de serverade lunchen redan vid halv 10, så kidsen ville inte äta något efter att vi ätit mackor i bil och på flygplatsen. Viktor var lite rörlig, men de fick sitta en del med platta och var rätt lugna (fast Viktor var arg först – det där med att det inte finns internet på flyg och man inte kan se allt man pekar på gick inte riktigt fram). Vi var framme vid hotellet vid 3-tiden, så vi hann bada en sväng innan middagen.

Vi blev mycket nöjda med läget på hotellrummet! Jag hade valt samma typ av rum som vi hade på vår resa till Teneriffa. Det låg i ena kanten av hotellet, långt ifrån restauranger och underhållning, och på åttonde våningen. Härlig utsikt! Sol på balkongen mestadelen av dagen, förutom morgonen. På vår rumstyp fanns ett välkomstpaket med chips, choklad, frukt etc. vilket barnen kastade sig på :p.

Alfred satt först och läste på “rumsdelaren”. Sen var Viktor uppe och hoppade på den och ramlade ner med huvudet före mot stengolvet…Lyckligtvis var jag där och kunde ta honom. Sen var rumsdelaren off limits…

This entry was posted in 2020, Februari 2020, Gran Canaria, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *