Posted on 2 Comments

Fiske

Vi hade inhandlat fiskespön inför resan. Det blev fiske vid tre tillfällen – dock inget napp alls :p . Alfred tyckte det var kul att fiska. Viktor tyckte det var kul med fiskeprylarna (som man kan se på bilderna nedan). Och jag ser fram emot att tillaga egen-fångade fiskar :).

Förarbete – gräver efter maskar på tomten. De hittade dock inga.
Förarbete med att inspektera pryttlarna.
Rullar linan.
Även Vicke provar.
Viktor har fokuset på ett ställe 😉 .
Vi utnyttjade en regnig dag till att fiska. Som synes lutar bryggan i vattnet, och ni kan gissa vad som hände två sekunder efter jag förmanade barnen att inte gå så långt ut :p (men det gick bra, bara ett ben som fick bada).

2 thoughts on “Fiske

  1. Roligt att se dom i fiskartagen kramar

  2. Ja, det var kul att fiska :). Vi ser fram emot att fiska ihop med dig i framtiden 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *