40 år

Uj, så blir man 40 år idag. Det är lättare att skriva summeringar inför födelsedagar om kidsen än sig själv märker jag. Då barnen fyllt år har jag mest skrivit om deras tillväxt, fysisk aktivitet och fysiska förändringar, egenskaper som märks extra tydligt, saker de säger, vad som händer i livet, och vad de tycker om att göra.

Okej, då testar jag väl det om 40-åringen.

Tillväxt: Ingen speciell varesig på höjden (det hade ju varit lagom tokigt isf!) eller bredden (Hoppas jag!).

Fysisk aktivitet och fysiska förändringar: Har haft hälsporre hela 2020 så tyvärr har den fysiska aktiviteten inte varit på någon all-time high direkt. Men jag går mycket med familjen, och cyklar till jobbet på och då. Inga störra fysiska förändringar hoppas jag.

Egenskaper som märks extra tydligt: Hrrm… Just detta året så har min egenskap att vilja ha lugn och ro nog märks en del. Att jobba hemma under corona tycker jag har varit toppen. Sen kanske jag slutligen börjar få tillbaks lite energi efter småbarnsåren?

Saker jag säger: Mina gullungar/gostroll/älsklingar säger jag väldigt ofta. Är så glad för mina killar. När jag fyllde 30 så hade jag inga tankar på barn, så det är ju en av de stora förändringarna sedan den senaste jämna födelsedagen.

Vad som händer i livet: Fullt upp med mina två gossar. Och så ska jag ju skicka in min docentansökan snart!

Vad jag tycker om att göra: Fixa i trädgården. Typiskt medelålders.

This entry was posted in 2020, September 2020. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *