Kvällssfika, går det (dagens i-landsproblem)?

Idag ska vi se på bio. Eftersom filmen vi ska se går kl 21 så tänkte vi bege oss iväg och fika innan, myyyysigt och så kan jag ta lite koffeinhaltiga drycker så jag håller mig vaken, kvällstrött som jag är. Dock finns det knappast några cafeer som har öppet längre än till klockan 18 ens i Sveriges tredje största stad, morr…Vi som jobbar vill också kunna fika!! Visst kan man fika på lördagar, men då är cafeerna proppfyllda av till mestadelen de grupperna som ändå har möjlighet att fika på vardagar också… Har surfat runt men jag hittar inga mer cafeer som har öppet länge än de som vi redan varit på massor av gånger. Brukar ju vara mycket folk som fikar på dessa på kvällarna så det hade knappast varit en ekonomisk förlust att anställa någon att jobba lite på kvällen, men men – får väl käka min 100:e Espresso scone imorgon…

Jo, jag vet, lite dagens i-landsproblem men ändå – hade ju varit trevligt för stadens kvällsliv också att ha lite fler kvällsöppna cafeer.

caffelatte

This entry was posted in Mars 2009 and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kvällssfika, går det (dagens i-landsproblem)?

  1. Anna says:

    Blev det någon fika? Och vilken film såg ni?

  2. Karin says:

    Jajemän, blev den (minst) 100e sconesen, men det var mumsigt så det gör inget 🙂 . Och filmen var “Män som hatar kvinnor”. Bra film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *