Marley and me

Såg på Marley and me igår. En så fin men otroligt sorglig film. Jag fick en tår i ögat redan efter 10 minuter då jag såg de söta valparna, och tårflödet blev mycket värre sen – rekord hittintills tror jag, och jag är ändå rätt duktig på att gråta till filmer…. Hade tårar i ögonen mer eller mindre hela tiden tills jag gick och lade mig *snyft*.

Vi bara måste ha en hund snart – jo, jag vet om att jag är besatt, men att känna en sån saknad som den jag känner efter en vovve är inte kul 🙁 .

marley

This entry was posted in Film, Mars 2009 and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Marley and me

  1. Karolina says:

    Hihi, du borde verkligen skaffa en hund i sommar. Du kommer nog bli en hängiven och jättebra matte! 🙂

  2. Karin says:

    Hihi, oja jag kommer bli en hängiven matte 🙂 ! Tyvärr klurigt med hund som vi jobbar&bor nu (t.o.m förbjudet ha hund på innergården, töntigt!), men då vi skaffar hus någon gång kommer det flytta in en valp nästan innan vi hunnit flytta in själva;-) *längtar* .

  3. Karolina says:

    Oh, har ni börjat kolla efter hus ännu då? Eller ligger det längre fram i tiden? Jag är grymt sugen på hus till och från. Har förresten till slut tagit till mig dina uppmaningar och börjat blogga lite på http://londonetc.wordpress.com/ så kika in om du vill. Kram!

  4. Karin says:

    Jo, vi har börjat spana på hus så smått, det är skoj 🙂 . Fast att låna tillräcklig summa pengar visade sig rätt mycket klurigare nu än vad det var för något år sen, så får kolla vidare efter bättre lånealternativ än de vi hittat hitintills, annars får det skjutas på framtiden lite – vi trivs ju bra som vi bor nu, även om ett hus (och vovvar!) inte hade varit helt fel. Så får se när det blir – kanske till sommaren/hösten om allt vill sig väl 🙂 . Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *