Ost och vinkväll

Igår fyllde min käre far 67 år. Jag hade inhandlat ett gäng med ostar dagen innan, så vi åkte upp till landet igår kväll och firade fadern min med en ost och vinkväll. Hade bl.a. köpt brie, grönmögelost, röd kittost, hård getost m.m, och drack chardonnay till. Mums mums. Ost och vin-kväll är aldrig fel. Hade köpt så mycket ost att det kan bli ost och vin-kvällar hela påsken 😉 .

ost-1-2

Så nu väntar en skön påsk-ledighet i härlig lantluft 🙂 . Inte riktigt ledig än dock så sitter i solljuset med mina SPSS-filer. Senare idag ska vi prata med min lokala bank, vilket inte heller känns som ledighet… Hoppas iallafall att de är trevligare än den förra banken vi pratade med, som var riktigt patronizing och bl.a. upplyste oss om att “ni kan inte lägga alla era pengar på ett hus, ni vet, man måste betala för renoveringar och sånt också då man har ett hus”. Jaha, det hade vi säkert ingen aaaaning om :-p . Just nu ligger dock hus-kollar aktiviteten hos oss på ett noll-läge så känner mig inte riktigt laddad för detta möte för tillfället, men det blir bra att kolla läget iallafall – efter några dagar på landet brukar man vara tillbaka i “vilja-ha-hus-läge” .

This entry was posted in April 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ost och vinkväll

  1. Karolina says:

    Spännande med hus! Vart kikar ni någonstans? Påskkram!

  2. Karin says:

    Ja det är spännande – är mycket att sätta sig in i, en ny värld! Vi kollar på ställen på lagom pendlingsavstånd från Lund (20-30 min norrut/österut). Dock enbart kollat på internet så länge, men nu ska vi snart ta tag i steg 2 och kolla på riktigt *spännande*. Påskkram 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *